O nama

O nama

Dobro došli u svet kartona i održive ambalaže. Mi smo među najvećim proizvođačima i distributerima kartonskih kutija i kartonske ambalaže u Srbiji. Specijalizovani smo za proizvode od kartona i pružamo najkvalitetniju uslugu dugi niz godina. Radimo maloprodaju i veleprodaju kartonskih kutija.

Imamo dugi niz godina poslovanja iza sebe. Zajedno sa našim sve većim brojem kupaca i njihovim kreativnim timovima u Srbiji i šire, gradimo dugogodišnje odnose. Stvaramo povoljne kartonske kutije i kartonsku ambalažu bez spuštanja kvaliteta.

Kod nas je sve na jednom mestu. Za vas smo spremili kartonske kutije i kartonsku ambalažu visokog kvaliteta i to:

· Kutije za selidbe različitih dizmenzija i debljine

· Kutije za dalju distribuciju robe sa posebnim sistemima zaštite proizvoda

· Ambalažu za vaša pakovanja

· Kutije za pakovanje flaša, tegli i svih cilindričnih proizvoda

· Univerzalne kutije široke primene

· Kutije razčite nosivosti

· Kutije sa poklopcima ili kutije za lepljenje

· Kutije sa specijalnom štampom za brendiranje

· Idealno uklopive kutije u euro palete

Savremen proizvodni proces i standard kvaliteta

Naše kutije imaju najbolji u odnos cene i kvaliteta a dolaze u svim oblicima i dimenzijama. Proizvodimo širok spektar rešenja za pakovanje kartonskim kutijama ili kartonskom ambalažom, bez obzira na vašu branšu ili potrebe. Tu smo za sve vaše selidbe, proizvodnju ili distribuciju. Bilo da ste mala firma, radite od kuće, imate sami veleprodaju ili maloprodaju, kod nas ćete pronaći odgovarajuće kutije i ambalažu.

Dozvolite nam da budemo vaš pouzdani partner u distribuciji poizvoda

Zaštitite vaše proizvode od prašine, prljavštine i vlage. Eliminišite štetu u transportu uz odgovarajuću ambalažu i kartonske kutije. Distribucija proizvoda i stvari ne sme sputavati razvoj vašeg biznisa, omogućite vašim kupcima bezbednu kupovinu, siguran proizvod i neosporiv kvalitet. Na pravom ste mestu za kutije specijalno dizajnirane da zaštite vaše proizvode i/ili stvari.

Dodajte vrednost vašim proizvodima jedinstvenom ambažom i brendiranjem

Proširite tržište i poboljšajte vrednost brenda jedinstvenom kartonskom ambalažom koja je specijalno napravljena za vaše proizvode, po želji i meri. Naša ambalaža je kreativna, kvalitetna i povoljna. Ponosimo se proizvodnjom ambalaže koja definiše jedinstveni brend a vama pruža priliku da klijenteli pokažete da vam je stalo do kvaliteta pakovanja uz manju upotrebu plastke.

Kvalitet je standardan, ali je dizajn jedinstven!

Pored kvaliteta naših kutija, od nas možete očekivati direktne savete za pakovanje uz jedinstveni tip kutije. Na osnovu onoga što pakujete, postoji idealna kutija za vas. Kutije dolaze u različitim debljinama, veličinama i različitim brojem slojeva u zavisnosti od potreba. Za one koji koriste kutije za selidbe, bitno je napomenuti da se naše kutije mogu koristiti više puta jer njihov kvalitet obećava.

EKO ambalaža

Ovde smo za zdraviju i održiviju budućnost daleko od plastike. Ponosimo se time što činimo osnovni element u procesu reciklaže i smanjenju upotrebe plastike za pakovanje. Kartonska ambalaža pokazuje vaš angažman u distribuciji kvalitetnog i održivog pakovanja.

Neograničena kreativnost

Naša stručnost vam omogućava da osmislite ambalažu prema jedinstvenom proizvodu, konkretnih dimenzija, na osnovu težine proizvoda ili specifčine distribucije. Tu smo za sve vaše želje i zajedno dolazimo do idealnog rešenja za ambalažu.

WHY CHOOSE US

Free Shipping

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industr.

100% money back guarantee.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industr.

Online Support 24/7

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industr.

Klijenti o nama

Od kad sam počeo da koristim kutije za picu od firme Simpak moji problemi oko nabavke i vremena isporuke su nestali
Marko Marković
Picerija Mare
SMARTWAVE CTO
0
+
MILLION CUSTOMERS
0
+
TEAM MEMBERS
0
HR
SUPPORT AVAILABLE
0
+
CUP OF COFFEE
0
%
POSITIVE REVIEWS