Kartonske kutije

Kartonske kutije

Kartonske kutije su najbolje rešenje za prenos robe i stvari sa jedne lokacije na drugu. Ovakvo pakovanje omogućava jednostavnije slaganje u prevoznom sredstvu kao i jednostavnije prenošenje proizvoda.

Kartonske kutije su idealno rešenje za:

  • Selidbe i sve lične potrebe skladištenja stvari
  • Prevoz i prenos prozvoda nepravilnog oblika
  • Za proizvode od lomljivih materijala
  • Uskrasna pakovanja
  • Za brendiranje na budžetu

Šta je kartonska kutija?

Kutija nije samo kontejner, kutija je detaljno osmišljen sistem za zaštitu u transportu ili skladištu. Najčešće viđate troslojne kutije različitih dimenzija. Troslojne kutije se izrađuju i sa poklopcem, kao samosklopive ili kao standardne koje možete zalepiti. One spadaju u standardne kutije sa najširom upotrebom.

Pored ovih standardnih kutija, za vas se mogu izraditi kutije specijalne veličine, oblika ili bilo koje specijalne namene. Ukrasne kutije se prave za određene luksuzne proizvode, ručno izrađene predmete ili dekorativne predmete.

Pored njih postoje i petoslojne kutije koje su u upotrebi za teži sadržaj i obeležene kao jače kutije. One su idealne za duža skladištenja u kojima je prioritet sigurnost vaših stvari i njihov integritet.

Kutije mogu imati poklopac, rukohvat, da budu specijalno izrađene za selidbu, transport i slično. Dolaze u varijacijama različite nosivosti te imaju široku primenu.

Za šta sve koristimo kutije?

Upotreba kutija za vaše lične stvari

Kartonske kutije vam mogu koristiti kako u selidbi tako i u skladištenju vaših ličnih stvari na duži period. Ukoliko imate prostor za odlaganje stvari poput tavana, podruma, šupe ili koristite neko dalje skladište, kontaktirajte nas i nabavite kvalitetne i povoljne kutije. Pakovanje stvari u kutije će osigurati da vaše stvari budu neoštećene i pre svega zaštićene od vlage, lomljenja i habanja. Kutije su i najefikasniji način skladištenja jer zbog svog pravilnog oblika omogućavaju korišćenje vertikalnog prostora na najefikasniji mogući način. Uz naše kutije vaš naizgled mali prostor za skladištenje dobija veći kapacitet!

Kutije za vašu maloprodaju, veleprodaju ili online shop

Asortiman naših proizvoda je idealan za maloprodaju ili veleprodaju svih vrsta proizvoda. U naše kartonske kutije možete spakovati flaše i tegle (i sva ciindrična pakovanja), hranu i kozmetičke

proizvode, parfeme ili farmaceutske proizvode, tekstil, obuću i slično. Vaši proizvodi će uz naše kutije biti otporni na slaganje, jaki za rukovanje u transportu i sami tim obeleženi kao poželjni za dalju distribuciju. Bez obzira na oblik vašeg proizvoda, uz nas postoji način da lomljivo postane sigurno. Idealna pakovanja i za online prodaju i vaš web shop.

Kutijama informišete i privlačite kupca – jačate brend

Pored sadržaja kutije, brendirane kutije imaju dodatne pogodnosti. Daju vam mogućnost da prenesete informacije o vašem brendu, određene marketinške informacije i komercijalnu poruku. Moderno poslovanje podrazumeva prepoznatljivo pakovanje, karakteristično samo za vas. Kartonska kutija u kojoj se vaš proizvod distribuira je pakovanje koje je sa vašim proizvodom u najvećem kontaktu. Postarajte se da ostavite dobar utisak na sve vaše klijente i potrošače dobrim odabirom kutije sa jasnom porukom.

Kontaktirajte nas za više informacija!