Kartonska ambalaža

Kartonska ambalaža

Kartonska ambalaža je ambalaža najšire primene u proizvodnji i distribuciji svih proizvoda. Pored neograničene mogućnosti dizajna i kreativnosti u formiranju jedinstvenog pakovanja, ova eko ambalaža je najbolja po okolinu što vas ističe u odnosu na konkurenciju.

Složićete se da veliki marketi i prodajni objekti grupišu slične proizvode i proizvode iste namene po odeljenjima. Iskoristite priliku da se na toj lokaciji ipak vaš proizvod istakne jedinstvenim brendingom.

Da li ste znali da je veliki deo odluke potrošača o tome da li će kupiti i redovno konzumirati vaš proizvod baš vaša ambalaža? Ambalažu koristite kao jedinstveno sredstvo za prenošenje vaše ključne poruke kupcu. Novo potrošačko doba je donelo veliki marketinški prostor upotrebom odgovarajuće ambalaže, te nemojte propustiti priliku da kvalitetna kartonska ambalaža samo doda vrednost vašem proizvodu.

Svrha kartonske ambalaže i proces formiranja idealne ambalaže za vas

Za izradu kartonske ambalaže koristi se uglavnom talasasti karton. Ovakva ambalaža je idealna za prikazivanje vašeg brenda i vaše marketinške vizije. Uz ove pogodnosti, komercijalna kartonska ambalaža je i jeftinija opcija za vaše proizvode.

Izrađujemo za vas prilagođeno pakovanje proizvoda, po meri, za sve branše.

Pored jedinstvenog izgleda i prilagođenog oblika, kartonska ambalaža je pronašla primenu i u izlaganju proizvoda na policama.

Proces izrade kartonske ambalaže polazi od samog dizajna i saradnje sa marketinškim timom.

Vaša ambalaža ima zadatak da:

· Poveća vaš profit i ugrabi pažnju kupcima u odnosu na konkurenciju

· Da olakša transport i snabdevanje

· Da omogući efikasnu dopunu zaliha

· Formira i održi prisustvo brenda na tržištu

· Po želji bude vodootporna

Nudimo vam sledeće tipove kartonske ambalaže

Jedinstvena ambalaža se danas izrađuje za sve vrste proizvoda ali se njena primena ističe u prehrambenoj industriji i kozmetici.

1. Bavimo se izradom ambalaže za vaš fast food ili restoran (kartonska ambalaža za pice, roštilj, paste i palačinke, torte i kolače), izradom ambalaže za pića i tečnosti (flaše, bočice, limenke).

2. U našoj ponudi je i veliki izbor valovitih ili troslojih lepenki rađenih po meri. Dizajnirane su tako da vaši proizvodi ostanu neoštećeni u procesu skladištenja i transporta do krajnjeg korisnika. U ovu ambalažu spadaju i ameriken kutije dizajnirane specijalno za jednopotezno sklapanje bez

korišćenja dodatnog materijala. Ovakva ambalaža je specijalno otporna na grube uslove transporta i manipulacije.

3. Naša ambalaža obuhvata i gajbe od kartona koje će u velikoj meri eliminisati upotrebu plastike. Ove gajbe su idealne za prezentaciju vašeg proizvoda u svom olriginalnom pakovanju. Mogu sadržati dizajn vašeg brenda i time omogućiti da skladištenje vašeg proizvoda u izložbenom prostoru ima efekat na kupca.

4. Luksuzna pakovanja kojima ćete se isticati na tržištu više nisu samo san. Od kartona i po povoljnoj ceni za vas i vaše proizvode možemo izraditi luksuznu ambalažu ručno-mašinske izrade. Ove brendirane elemente možete koristiti za pakovanje vaših proizvoda kao i za njihovo izlaganje u daljoj prodaji.

5. Pored klasične ambalaže, za vas možemo izraditi sve pregradne elemente koji će omogućiti još sigurniji transport. Učvrstite i zaštitite proizvod pre samog rukovanja